Megkapta iPhone X-támogatását a Titan Quest

2019. június 26.
4.5921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Komoly fejtörést okozott annak idején az iPhone X megjelenése a mobiljátékok piacán, a szenzorsávos kialakítást ugyanis sok alkotás még annak ellenére sem támogatja, hogy közben rengeteg mobil megjelent már ilyen kialakítással - méghozzá az Androidos közegből is.

A készítők azonban folyamatosan frissítik legalább a nagyobb címeket azért, hogy támogassák a szenzorsávos bevágást, így most az eredetileg 2006-ban megjelent, de mind a mai napig nagy népszerűségnek örvendő Diablo-klón, a Titan Quest kapta meg ezt a kis extrát.

Mindezért persze egy centet sem kell fizetnünk, ha megvan a könyvtárunkban a Titan Quest, csak töltsük le hozzá a legújabb ingyenes frissítést, és már iPhone X alatt is élvezhetjük az ókori mitológiára épülő hack and slash kaszabolást.
3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Androidon nagy probléma hogy kivágja ott azt a részt, ha nincs támogatás. iPhoneon legalább kisebbre veszi a képet, így nem vág ki egy darabot.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Androidon ez nagyon szörnyen működik még mindig, egyszerűen nem támogatja a rendszerszinten, így igen ****ul néznek ki a játékok sokszor...

válasz erre

zsenikém

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ideje volt!

válasz erre