Megmutatta magát mozgásban a Dragalia Lost, a Nintendo első friss ötleten alapuló mobiljátéka

2018. augusztus 30.
8.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nintendo eddigi mobilos próbálkozásaira kivétel nélkül jellemző volt, hogy egy ismert sorozat mellékszálát hozták el a kis képernyőre, néhány órával ezelőtt azonban formálisan is lerántották a leplet a Dragalia Lost-ról, mely teljesen friss és önálló ötleten alapul.

A Cygames fejlesztésében várhatóan szeptember 27-én megjelenő alkotás egy akcióban dúslakodó szerepjátékos élményt hoz el a kis képernyőre, a főszerepben egy sárkányok és emberek által uralt világban, ahol az addig tapasztalt harmónia és nyugalom váratlanul megtörik, így Alberian herceg irányításával - akinek az ereiben sárkányvér folyik -, az lesz a feladatunk, hogy az ősi sárkányok oldalán megmentsük a világot a pusztulástól.

Az ARPG-k táborát erősítő Dragalia Lost erőteljesen a csapatos küzdelmekre épít, melyben mindenkinek meglesz a maga szerepe, így támadó, védő, támogató vagy gyógyító lehet, miközben a fegyverek és a képességek alkalmazása a kő-papír-olló szabályrendszert követik a harcokban.

A játék a megjelenéskor több mint 60 kalandot tartogat majd számunkra, de karakterünk és fegyvereink fejlesztése mellett lesz külön skill-fa, sőt lokális többjátékos mód is, melyben három másik játékos oldalán indulhatunk kalandozni.

A Dragalia Lost szeptember végén érkezik néhány szerencsés régióban, de felénk biztosan várnunk kell majd rá egy kicsit.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Wow de király! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nintendo jó játékokat dob ki mobilra, tetszik!

válasz erre