Megmutatta magát mozgásban a Flame vs Blaze, a Square Enix új MOBA-játéka

2017. szeptember 04.
5.5421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A hétvégén lezajlott PAX 2017 expó részeként a Square Enix már játszható formában is megmutatta legújabb mobiljátékát, avagy a MOBA műfajt erősítő Flame vs Blaze-t, amit néhány kiállított gépen bárki szabadon kipróbálhatott a helyszínen.

Erről az élményről rögzített nekünk egy közel negyedórás gameplay felvételt a Touch Arcade csapata, akik egy kamerás videón keresztül, de nagyszerűen megmutatják, hogy milyen karakterek és sajátosságok várnak majd ránk az alkotásban, amely egy valóban különleges kis MOBA-játéknak ígérkezik.

Bár a Flame vs Blaze a játékmenet alapjait nem kívánja forradalmasítani, de azért akadnak benne különlegességek, így például az egymás ellen harcoló csapatok inkább egyfajta akció-szerepjátékos nézetben és körítéssel hadakozhatnak, miközben egy teljesen szokatlan világ, egészen különleges karakterek és egyéb sajátosságok is várnak majd ránk.

Üres szavak helyett persze inkább nézd meg az alábbi felvételt, amely a gyakorlatban is megmutatja neked, hogy mi vár majd rád, ha egyszer megjelenik végre a Flame vs Blaze.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

Elég nehézkesnek tűnik az irányítás...

válasz erre