Mégsem készülhet el a Titanfall mobiljáték

2017. január 16.
5.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Tavaly szeptemberben jelentette be a Respawn Entertainment csapata, hogy a Nexon közbenjárásával egy mobiljáték készülhet Androidra és iOS-re is a Titanfall alapján, amely a kártyás akciók vonalát követte volna.

Habár az alkotást nagyon sokan kitörő lelkesedéssel fogadták, azonban a Titanfall: Frontline-ról nemrégiben szomorú hírek érkeztek, a mobiljáték hivatalos Facebook oldalán ugyanis megjelent egy bejegyzés, amely szerint törölték a projekt munkálatait.

A bejegyzés szerint a törlés oka nemes egyszerűséggel az volt, hogy a jelenleg is futó béta tesztek során rádöbbentek arra, hogy a végeredmény képtelen azt az intenzív és akció-orientált játékélményt garantálni, amely a Titanfall szinonimájának tekinthető, és mivel nem akarnak csalódást okozni a rajongóknak, ezért inkább a kukázás mellett döntöttek.

A Titanfall: Frontline zárt béta szerverei január 20-ig, tehát most péntekig még élnek, így addig nyúzható a játék, ha valakinek van hozzáférése, de utána soha többé nem hallhatunk majd róla.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Mivel most hallok róla először, ezért annyira nem sajnálom, bár biztos jó lett volna.

válasz erre