Mégsem lesz ingyenes a Mario Kart Tour mobiljáték?

2018. február 10.
2.9671
Bár egyelőre semmit sem hallottunk és láthattunk még a Mario Kart Tour mobiljáték kapcsán, ellenben egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az alkotás a megjelenéskor a Super Mario Run példáját követi majd.

Bár aggályaink vannak, Takashi Mochizuki, a Nintendo játékai kapcsán rendkívül jól értesült újságíró - mellesleg a The Wall Street Journal munkatársa, és a DeNA CEO-ra hivatkozott - tegnap azt írta a Twitteren, hogy a Mario Kart "free-to-start" formában jelenhet majd meg, ami nem tudjuk pontosan, hogy mit jelent, de véleményünk szerint nem sok jót.

Az free-to-start üzleti modell ugyanis a Pocket Gamer munkatársai szerint azt jelentheti, hogy a végeredmény a Super Mario Run mintáját követi majd, vagyis lehetőségünk nyílik kipróbálni, de ha a teljes élményre vágyunk, akkor fizetnünk kell érte.

Amennyiben ugyanis olyan üzleti modellt alkalmazna a játék, mint az Animal Crossing: Pocket Camp - ami teljes mértékben ingyenes -, akkor az újságíró vélhetően a free-to-play jelzőt használta volna rá. Persze ne feledjük, ezt egyelőre még nem a Nintendo mondta!


5 hozzászólás

fonemaker

6 hónapja, 3 hete

Nem is baj az.Legalább ki lehet próbálni és ha tetszik, megveszi az ember.

válasz erre

Chico

6 hónapja, 3 hete

Nem csak a Pocket Gamer munkatársai szerint jelenti azt hanem teljesen egyértelmű. OMG.

válasz erre

peter97

6 hónapja, 3 hete

Nagyszerű hír ez!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 3 hete

És ez nagyon jól is van így!

válasz erre

ferencziakos

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon helyes, legalább nem lesz benne reklám és minőségi lesz!

válasz erre