Melody Monsters: cuki szörnyek és varázslatos dallamok egyetlen mobiljátékban

2016. november 23.
6.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Aworded Crack és a Trivia Crack - avagy a világ ötödik legtöbbet játszott mobilos applikációjának - alkotói bejelentették legújabb mobiljátékukat, amelynek a Melody Monsters címet adták a keresztségben.

A játék egy klasszikus alapokra építkező match-3 puzzler lesz, amelyben cuki szörnyecskékkel kell játszadoznunk egy olyan világban, ahol gonosz emberek megpróbálják elhallgattatni az összes zenei műfajt, így a mi feladatunk az lesz, hogy újra visszahozzuk a dallamokat a világba, legyen szó akár klasszikus zenéről, jazz-ről, rock and roll-ról, reggea-ről vagy disco-ról.

Hogy ezt elérhessük, a dolgunk meglepően egyszerű lesz: csak össze kell kötnünk a képernyőn az egymás közvetlen közelében elhelyezkedő és egyszínű szörnyecskéket annak érdekében, hogy minél több dallamot fel tudjunk oldani az adott zenei műből, amelyek a világ legismertebb muzikális alkotásai lesznek.

A Melody Monsters tehát egy klasszikus alapokra épülő, részint újító puzzler, amely ráadásul teljesen ingyen letölthető az App Store és a Google Play kínálatából, működését pedig te is megismerheted az alábbi kedvcsináló által.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás