Mi a helyetekben távol tartanánk magunkat minden Androidos Super Mario Run klóntól

2016. december 19.
6.9611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ahogyan az várható volt: amint felkerült az App Store kínálatába a Super Mario Run mobiljáték, rögtön elkezdtek szállingózni a klónok a Google Play-re, hiszen az Androidosoknak egyelőre még mellőzniük kell az alkotást.

Mindez persze nem meglepő, hiszen így volt ez korábban több nagyobb címnél is - lásd: Flappy Bird -, de akárcsak akkor, úgy most is érdemes inkább távol tartani magunkat a különféle klónoktól, hiszen az olyan nevek, mint a Mario Run Jumper, a Super World of Mario vagy a Super Plumber Run csak gyenge másolatai az eredetinek, vagy sok esetben nem is hasonlítanak rá.

Ami azonban ennél is rosszabb, hogy az efféle applikációk egy jelentős többségében gyakran rejtenek el különféle kártevőket is a készítők, sőt nem egyszer adathalászatra használják az ilyen programokat, szóval mi a helyetekben inkább távol tartanánk magunkat a legtöbb ilyen klónprogramtól.

A türelem pedig ezúttal is meghozza majd gyümölcsét, hiszen a Super Mario Run jövőre Androidra is megjelenhet majd, noha egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosabban mikor.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Hát aki bedől nekik meg is érdemli.

válasz erre

Mendez

7 éve, 11 hónapja és 18 napja

Sosem veszek meg ilyen klónokat, de ismerőseim közül van olyan hülye aki beszopja.

válasz erre