Minden eddiginél nagyobb event érkezik a Pokémon GO-hoz, egész Európát ellepik a pokémonok

2017. július 13.
8.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic bejelentette, hogy egy minden eddiginél nagyobb eseményt szeretnének nyélbe ütni hamarosan a Pokémon GO-hoz, ezáltal július 22-én azt szeretnék, ha a világon élő több száz millió rajongó egyszerre válna pokémonvadásszá.

Az event mindenki számára garantáltan elérhető részlete egy globális lehetőség lesz, aminek részeként a rajongóknak nem lesz más dolguk, minthogy a kijelölt napon a lehető legtöbb zsebszörnyet befogják maguknak, amivel bronz, ezüst és arany jutalmakra tehetnek szert, és ha elég pokémon került már labdába, akkor egy rejtélyes kihívás is feloldódik majd, amiért egy minden eddiginél speciálisabb bónuszt kaphatunk.

Ennél azonban sokkal különlegesebb dolgok is várnak ránk az event részeként! Az említett időpontban rendezik ugyanis Angliában a Big Heritage Fesztivált, amin bár csak úgy vehetünk részt, ha elutazunk a helyszínre, de ha éppen ott élünk vagy nyaralunk, akkor érdemes lesz belépni a Chester Castle-be és más történelmi helyszínekre, hiszen ezek mind-mind PokéStoppá alakulnak egy napra, és rengeteg meglepetéssel szolgálnak majd a rajongóknak.

Ezen is túlmutat azonban a következő Pokémon GO event, amely augusztus 5. és szeptember 16. között több európai várost érint majd, de természetesen Budapest nem lesz köztük. Ennek részeként szafari zónák nyílnak majd az Unibal-Rodamco bevásárlóközpontokban, ahol olyan lényekre is lecsaphatunk, amelyekkel korábban ezen a földrészen még garantáltan soha nem találkozhattunk, sőt mi több, a helyszíneken raid bossok ellen is mehetünk majd más edzőkkel összefogva.

A szafari zónák a következő helyszíneken és időpontokban nyílnak majd:

Augusztus 5:

- Fisketorvet - Koppenhága, Dánia
- Centrum Cerny Most - Prága, Csehország

Augusztus 12:

- Mall of Scandinavia - Stockholm, Svédország
- Stadshart Amstelveen - Amstelveen, Hollandia

Szeptember 16:

- CentrO - Oberhausen, Németország
- Les Quatre Temps - Párizs, Franciaország
- La Maquinista - Barcelona, Spanyolország

Minden eddiginél nagyobb event érkezik a Pokémon GO-hoz, egész Európát ellepik a pokémonok - 2. kép

1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Jajj de jó, megint teli lesznek a parkok rohangáló hülyegyerekekkel.

válasz erre