Minden oldalról hajlított érintő kijelzőt kapna az iPhone 8?

2016. december 20.
6.9811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Érdekes pletykák láttak napvilágot a Phone Arena megbízható forrásaiból, lévén kiderült, hogy az Apple azt szeretné, ha a legújabb iPhone 8 minden oldalon, tehát fent és lent is hajlított kijelzőt, ezáltal érintésérzékeny széleket kaphatna.

Amennyiben a hír igaz, azzal az Apple egy új trendet, és egy valóban útmutató dizájnelemet valósítana meg, hiszen korábban a Samsung még csak a kétoldalt hajlított kijelzőt merte meglépni, de azt is csak erős korlátozásokkal, azonban a nagy Alma ezt most minden oldalon teljes szélességben alkalmazná, ami mobiljátékos szempontból is rengeteg új lehetőséget és utat nyitna meg a piac előtt.

A pletyka szerint az oldalsó panelek műanyagból lennének, és egy kis aggodalomra ad okot, hogy az az Apple állítólag a Samsungot kérte meg a panelek gyártására, holott éppen a napokban merült fel a hír, hogy a cég az LG-vel állapodott meg az iPhone 8 kijelzője kapcsán, egyszóval valamelyik szóbeszéd nagyot hazudik.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 10 hónapja és 23 napja

Már így is gáz az edge, alig lehet normálisan megfogni. Sajnos ha ezt meglépik (vagy azt hogy csak edge lesz a kínálatban), akkor én kiszállok a Samsung vonatból. szomorú smiley

válasz erre