Mindennél tovább játszhatsz majd a Motorola új okostelefonjával

2016. október 31.
6.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Elképesztő akkumulátor-teljesítménnyel érkezik a Motorola legújabb okostelefonja, avagy a Moto M, amelyről a Krispitech csapata kiszivárogtatta, hogy egy igazán erős készüléknek ígérkezik.
 

Általános hardverei helyett azonban inkább 5100 mAh-s akkumulátorával hívja majd fel magára a figyelmet, hiszen ennek az óriási battériának köszönhetően a készülék közel 80 órányi beszélgetési időt és majdnem 800 órányi készenléti időt garantál, amely 50 százalékkal több a Google Pixel XL-nél és 75 százalékkal előzi meg az iPhone 7 Plus-t is.

Hogy folyamatos játékkal mennyi ideig bírja majd a telefon, az egyelőre nem derült ki, de ha a beszélgetési idő 80 óra, akkor egy combosabb mobiljáték mellett is könnyedén kibírhat egy fél napot, de ha drasztikusan lecsökkenne a töltöttség, akkor sincs nagy gond, a masinához ugyanis egy speciális gyors töltő is járni fog, amivel pár perc alatt új életet lehelhetünk bele.

A hírek szerint mindehhez megfelelően erős hardverek is társulnak majd, így 3 vagy 4GB RAM mellé egy Snapdragon 625-ös processzort fog rejteni a Motorola Moto M, méghozzá egy kisegítő GPU társaságában.


2 hozzászólás

Femobilos

5 éve, 4 hónapja és 27 napja

Szerintem ez nem lesz túl nőies telefon...

válasz erre

rDAVE

5 éve, 5 hónapja

A snake-kel.

válasz erre