Mobiljátékként támadt fel a legendás Lode Runner!

2017. május 21.
7.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hatalmas meglepetéssel örvendeztetett meg minket a minap a Nexon csapata, akik feltették az App Store és a Google Play kínálatába is legújabb mobiljátékukat, amely Lode Runner 1 címmel egy igazi különlegességnek számít.

A játék ugyanis nem más, mint az egykoron még a nyolcvanas években megjelent legendás Lode Runner egy sajátos feldolgozása, amely bár az évek során több átiratot is kapott - többek között Nintendo Wii-re -, azonban most a legendás alkotás teljes megújulását, reformját, egyfajta folytatását köszönthetjük - méghozzá teljesen ingyen letölthető formában.

A készítők mintegy 300 új pályát alkottak meg a stílusosan csak Lode Runner 1 címre keresztelt műhöz, amelyek egytől-egyig a klasszikus oldalnézetes platformerek és ügyességi játékok sajátosságait idézi fel előttünk, ezáltal kis hősünk oldalán nincs más dolgunk, mint körberohanni a pályákon, elkerülni az ellenfeleket, utat vágni magunknak a földben, összegyűjteni az összegyűjthető dolgokat, és ügyelni arra, nehogy ott maradjunk valahol.
App Store és a Google Play kínálatába is legújabb mobiljátékukat, amely Lode Runner 1 címmel egy igazi különlegességnek számít.'>
2 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 6 hónapja és 5 napja

Wow!!!! meglepett smiley Nagyon várós!

válasz erre

Chico

7 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ezzel még játszottam. Úgy ezer éve! röhögő smiley

válasz erre