Mobilokra is megjelent a Club Penguin Island, a Disney pingvines MMO-ja

2017. április 03.
6.5491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután PC-n már nagyon komoly sikert aratott - több mint 200 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet -, a Disney Androidra és iOS-re is elérhetővé tette a közvetetten a Madagaszkár animációs filmre, azon belül is a pingvinekre épülő Club Penguin Island-et.

Az alkotás egy vérbeli MMO, amely bár leginkább a kisebb korosztályt célozza meg, ellenben nagyobbak is jól elszórakozhatnak vele, pláne mivel egy nagyon erős közösség található benne, ezáltal bárki találhat benne új barátokat, miközben szabadon felfedezhetünk egyedül vagy mások társaságában egy óriási szigetet, teljesen testre szabhatjuk pingvinünket, koncerteket nézegethetünk, beszélgethetünk és természetesen sokat játszhatunk is.

A Club Penguin Island ugyanis tele lesz küldetésekkel, speciális meglepetésekkel és kihívásokkal is, melyeket egyedül, vagy másokkal szintén átélhetünk majd. Mindez pedig természetesen csak a jéghegy csúcsa lesz, így amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a játékkal, nézd meg az alábbi videót, vagy töltsd le ingyen a Google Play, illetve az App Store kínálatából az alkotást.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

peter97

7 éve, 7 hónapja és 2 napja

Hát ez nagyon jó poén! mosolygó smiley

válasz erre