Mobilokra is megjelentette a Blizzard a Battle.net-et

2017. szeptember 28.
5.4451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hivatalosan is elérhetővé vált mobilokra a Blizzard PC-n már jól ismert szolgáltatása, amely alaposan összefogja a csapat által készített játékokat, legyen szó akár vásárlásról, akár a közösségépítésről, akár gyűjteményünk elérhetőségéről.

A Blizzard Battle.net névre keresztelt szolgáltatás pedig a napokban egy újabb mérföldkőhöz érkezett, a csapat ugyanis bejelentette, hogy végre mobilokra is leszállították az appot, így már Androidra és iOS-re is letölthetjük magunknak a Google Play-ről és az App Store-ról.

Hogy mi értelme van ennek? Egyelőre nem túl sok, de a program által kapcsolatba léphetünk már mobilról is Battle.net-es barátainkkal, megnézhetjük, hogy éppen mivel játszanak, sőt új barátokat is szerezhetünk, így amint eljutunk egy PC-hez, rögtön indíthatjuk is közös kalandjainkat.

Bár egyelőre szó sincs róla, de a Blizzard Battle.net mobilos változatának érkezése vélhetően egyfajta előszele annak, hogy a csapat a jövőben minden eddiginél nagyobb figyelmet szeretne szentelni a mobiljátékok világának, ami a Hearthstone sikere után egyáltalán nem meglepő.
1 hozzászólás

Bencus86

7 éve, 21 napja

Nem tudom elképzelni hogy ezt sokan használnák. Játszanak OW-t meg WOW-ot de nem alakulnak ki olyan haverságok. Steamen sem.

válasz erre