Mobilos társalkalmazást kap a Battlefield 1

2016. október 18.
11.8421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A DICE legfrissebb hírei szerint végérvényesen elbúcsúzhatunk mobilokon a Battlefield-játékainkhoz eddig használt Battlelog applikációtól, helyét ugyanis egy új társalkalmazás veszi majd át.

A Battlefield Companion névre keresztelt eszközt elsődlegesen a Battlefield 4 és a hamarosan megjelenő Battlefield 1 rajongóinak lesz érdemes telepíteniük abból a célból, hogy mindig azonnal értesülhessenek a játékokhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, legyen szó akár javításokról, frissítésekről, vagy éppen arról, hogy ismerőseink közül kik és éppen mivel játszanak.

A Battlefield Companion lehetőséget biztosít mindezen túl arra is, hogy nyomon követhessük az egyes alkotásokban elért eredményeinket, így a rengeteg adat és statisztika között áttanulmányozhatjuk, hogy hány győzelmet arattunk, avagy hány veszteséget szenvedtünk el, de azt is, hogy mennyi időt töltöttünk el a csatamezőn.

Az Androidra és iOS-re már most elérhető - Windows 10 Mobile-ra pedig még az idén érkező - társalkalmazás egyelőre még csak a Battlefield 4 és a Battlefield 1 támogatását élvezi, ellenben az összes jövőben érkező epizódot támogatja majd, sőt visszamenőleg a Battlefield Hardline-nal is összekapcsolhatjuk.
nincs még hozzászólás