Mozgásban is bemutatkozott a Futurama: Worlds of Tomorrow mobiljáték

2017. május 18.
6.5101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nagyszerű hírekkel szolgálhatunk a legújabb Futurama mobiljáték kedvelőinek, a TinyCo és a FoxNext Games ugyanis bemutatták a kérdéses alkotás első mozgóképét, ami több érdekességet is tartogat számunkra.

Elsőként ugyanis az alábbi trailer az első animáció, ami a széria 2013-as lezárása óta Futurama név alatt megjelent - méghozzá az eredeti alkotóktól, avagy Matt Groening, David X. Cohen és a Rough Draft Studio triójától -, másrészt pedig alaposan bemutatja nekünk, hogy milyen élményekre is számíthatunk majd az alkotás keretein belül.

Az ugyanis egy dolog, hogy a Futurama: Worlds of Tomorrow az animációk tekintetében valami zseniális lesz, de mint kiderült, a jól ismert univerzumban igazi űrkalandok várnak majd ránk, méghozzá egy alapos szimulációval, galaktikus felfedezéssel, sok-sok körökre osztott harccal, valamint a szériából ismert szereplőkkel, illetve helyszínekkel.

A Futurama: Worlds of Tomorrow lehetőséget ad továbbá arra, hogy a küldetések teljesítésével gyűjtögessünk, craftoljunk és fejlesszük karaktereinket, megalkossuk saját New New Yorkunkat, valamint vicces skineket oldjunk fel a szereplőknek. Hogy mindezt mikor élhetjük majd át a gyakorlatban is? Egyelőre kérdéses, de a készítők Androidra és iOS-re egyaránt hamarosan szeretnék megjelentetni alkotásukat.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Az utolsó három másodpercig azt hittem, rossz videót tettetek be!

válasz erre