Multiplayer frissítés jön a First Strike-hoz

2021. október 22.
152.5221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Blindflug Studios bejelentette, hogy egy jelentős frissítés érkezik, amely többjátékos módot hoz a First Strike-ba - ez november 3-án debütál iOS-en és Androidon, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár kilenc másik játékos ellen is kipróbálják magukat a világ minden tájáról.

Az egyjátékos módhoz hasonlóan a játékosok számos nemzet közül választhatnak majd, köztük az USA, Észak-Korea és Oroszország közül. Miután hűséget fogadtak egy országnak, nukleáris fegyverekkel támadják egymást, melyek közül egy maradhat csak.

A mérkőzéseket véletlenszerű emberekkel lehet létrehozni a gyorsjátékon keresztül, vagy a játékosok csatlakozhatnak egy szobához, vagy egy kódrendszer segítségével saját szobát is szervezhetnek.

Az új többjátékos módban két módosító lesz, amelyeket a játékosok saját belátásuk szerint használhatnak. Az első a Balanced Start, amely nem meglepő módon azt jelenti, hogy mindenki ugyanazzal a kiindulási állapottal kezdi a meccset.

Eközben a második a Small State Support, amely a kisebb nemzeteket gyorsabb terjeszkedési és kutatási sebességgel indítja, így nem kezdik a meccset hatalmas hátrányból.
2 hozzászólás

Chico

2 éve, 7 hónapja és 19 napja

Frissítés? meglepett smiley Még meg sem jelent. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 7 hónapja és 20 napja

Egy ilyen játékban az rohadt jó opció.

válasz erre