Nálunk is megjelenhet a Dx2 Shin Megami Tensei: Liberation, három új mobiljátékot jelentett be a Sega

2017. november 21.
14.8471
Soha nem látott aktivitással vetette bele magát a Sega a mobiljátékok világába, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy ma egy tokiói konferencián bejelentették: nyugaton is megjelentetik a Dx2 Shin Megami Tensei: Liberation-t, sőt három újabb címet készítenek a platformra.

Aki esetleg nem tudná, a Dx2 Shin Megami Tensei: Liberation a világ első Shin Megami Tensei univerzumon alapuló mobiljátéka lesz, melyet még a Tokyo Game Show-n mutattak be Androidra és iOS-re is, a Sega pedig az Atlus társaságában nálunk is megjelenteti majd az erőteljesen a Pokémon GO koncepciójára épülő, ám annál sokkal felnőttesebb alkotást.

Ez azonban még semmi, hiszen a Sega rögtön három újabb mobiljátékot is bejelentett ma, amelyek közül mindegyik megjelenhet Androidra és iOS-re is. Az első közülük a Fighting Words RPG Kotodaman lett, ami egy mobilos szerepjátéknak ígérkezik, többek között egy négy fős multiplayer móddal, egy különc világgal és egy sajátos harcrendszerrel, melyben a játékosok szavak kombinálásával küzdhetnek.

A második játék a Wonder Gravity: Pino and the Art of Gravity címet kapta, és egy JRPG-nek ígérkezik, méghozzá az Attack on Titan írójától, miközben a harmadik alkotás a Create a Pro Soccer Club! Road to World lett, mely egy focis menedzserjáték lehet, de kicsit mókásabb körítéssel, mint a Football Manager.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás