Napiapp ajánló (2016. december 12.)

2016. december 12.
7.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Big Hero 6: Baymax Blast: ezen a héten is folytatódik a Disney nagy karácsonyi leárazása a Play Áruházban, aminek részeként 75 százalékkal olcsóbban, alig 275 forintért gyűjthetjük be magunknak a Hős6os című animációs film alapján készült mobiljátékot.

The Lion Guard: ha kedveled a klasszikus Oroszlánkirály történetét, szerezd be most 75 százalékkal olcsóbban, 275 forintért a meglepően összetett és felnőttes játékélményt garantáló The Lion Guard-ot, amelyben egy kellemes oldalnézetes platformerben irányíthatjuk majd kedvenc kis oroszlánunkat.

Good Dinosaur Storybook Deluxe: ha kedvelted a Dinó tesó mozifilmet, és szeretnéd újra átélni az abban látott kalandok zömét, akkor gyűjtsd be most a Play Áruházból 50 százalékkal olcsóbban, 275 forintért ezt a kellemesen interaktív alkotást, amelyben a filmből ismerős pillanatok sokasága vár rád.

App Store:

Hidden Objects: Zombies Escape: ha szereted a rejtett tárgyak keresésén alapuló kalandjátékokat, akkor van egy jó hírünk a számodra, lévén az App Store kínálatában limitált ideig ingyenessé tették a Crisp App Studio által fejlesztett Hidden Objects: Zombies Escape című alkotást, amelyben rengeteg feladvány és HD grafika vár rád.

Alien Apocalypse X: ha inkább egy jóféle akciójátékra vágysz, méghozzá teljesen ingyen, akkor az Alessandro Avigni által készített Alien Apocalypse X lesz a te játékod, amelyet szintén ingyen kínálnak most az App Store-on, középpontjában egy hátsónézetes űrlénygyilokkal.

Frontline: Road to Moscow: amennyiben odáig vagy a második világháborús stratégiákért, most fillérekért, egészen pontosan 99 centért begyűjtheted magadnak a műfaj egyik legjobb mobilos képviselőjét, avagy a Slitherine által készített Frontline: Road to Moscow-t, amelyben a német haderők oldalán élheted át a világégés legnagyobb ütközeteit.
2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 11 hónapja és 3 napja

Mostanában az Apple akciók jobbak... wtf smiley Váltanom kéne.. röhögő smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 11 hónapja és 3 napja

Ezek a Disney játékok rohadt jók! Nagyon örülök nekik. Már csak egy Lion King remasteredre vágyom. mosolygó smiley

válasz erre