Napiapp ajánló (2016. december 23.)

2016. december 23.
7.1261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Final Fantasy: karácsony alkalmából óriási leárazást tart a Play Áruházban a Square Enix, aminek jóvoltából a sorozat összes mobilra megjelent epizódja 20-50 százalékkal olcsóbban szerezhető be, méghozzá olyan címek mellett, mint a Chrono Trigger vagy a Secret of Mana.

NBA 2K17: a 2K Games sem szeretne kimaradni a karácsonyi leárazások sorából, így legtöbb alkotását 70 százalékkal olcsóbban kínálja, a kosárlabda kedvelőinek legnagyobb örömére pedig most az NBA 2K17 is alig 1100 forintért gyűjthető be január elejéig.

Civilization Revolution 2: ha inkább a stratégiák megszállottjai lennénk, a 2K Games leakciózta a Civilization Revolution 2-t is, amelynek részeként most 1099 forintért cserébe mobilunkon is megtapasztalhatjuk a legendás Civilization-sorozat élményét.

App Store:

Final Fantasy: természetesen nemcsak a Play Áruházban, hanem az App Store kínálatában is olcsóbban beszerezhetők a Square Enix legendás szerepjátékai az ünnepek alkalmából, így egészen január 5-ig bezárólag 20-50 százalékos kedvezmény vár a sorozat kedvelőire.

Assassin's Creed Identity: a Ubisoft jóvoltából 80 százalékkal olcsóbban tölthető le az App Store kínálatából az Assassin's Creed Identity mobiljáték, amit most nevetséges 99 centért illeszthetsz a gyűjteményedbe, középpontjában egy klasszikus AC-kalanddal.

Time Surfer: ingyenes játék is jutott még a hétre, hiszen az App Store-on limitált ideig ingyen letölthetjük a Kumobius által fejlesztett Time Surfer-t, amelyben egy vagány űrdeszkás felett vehetjük át az irányítást, akivel őrültebbnél-őrültebb feladatokat kell teljesítenünk.
5 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 20 napja

NBA 2K17 egyébként teljes értékű játék mint PC-n? Mert akkor megvenném..

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 20 napja

marco írta:
Mert? Mi a baj vele?
Azt hittem már az is van droidra. röhögő smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nekem ezek még így is húzósak. Az ingyenes vagy 300Ft alattit szeretem. mosolygó smiley

válasz erre

marco

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

rDAVE írta:
Ne szívassatok már ezzel az FF XIII képpel. röhögő smiley
Mert? Mi a baj vele?

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ne szívassatok már ezzel az FF XIII képpel. röhögő smiley

válasz erre