Napiapp ajánló (2016. december 5.)

2016. december 05.
7.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Adventures of Poco Eco: az App Store után a Google Play-en is komoly leárazás érte utol a Possible Games kalandjátékát, amelyet így most 299 forintért már lehetőségünk van beszerezni, középpontjában egy igazán sajátos, korokon és dimenziókon átívelő ügyességi kiruccanással.

Zombie City Defense: szintén olcsóbb lett a Play Áruházban a Mozg Labs zombis alkotása, amelyben 590 forint ellenében megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés lehet, amikor az élőhalottak megtámadják a városunkat, és csak rajtunk múlik a védelem.

The Room Three: alig 229 forintra leárazva juthatunk hozzá a Fireproof Games által készített The Room-sorozat harmadik epizódjához, amely ismét elragadó és elgondolkodtató logikai feladványok tucatjaival szeretne levenni minket a lábunkról.

App Store:

Cavernaut: hogy milyen érzés lehet egy űrhajóba pattanva felfedezni idegen világokat, azt most te magad is kipróbálhatod, ha kipróbálod az App Store-ból jelenleg mindössze 99 centért elérhető Cavernaut-ot, amelyben az oldalnézetes platformerek hagyományaival fedezhetsz fel különleges világokat.

Sneezies HD: ha egy jó játékot keresel a gyereknek, vagy csak szeretnéd elütni valamivel az időt, most teljesen ingyen letöltheted magadnak a Sneezies HD-t az App Store-ról, amelyben semmi más feladatod nem lesz, csak az adott időre kipukkantani a kis szőrgombócokat rejtő buborékokat.

Junk Jack Retro: szintén ingyen tölthető az App Store-ról egy rövid ideig a Pixbits által készített Junk Jack Retro, amelyben egy kis Super Mario, egy kis Minecraft és nem kevés retro hangulat is megbújik harcokkal, craftolással és egy kis bányásszal a középpontban.
2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 11 hónapja és 11 napja

Most az iPhone-osok jártak jobban. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 11 hónapja és 11 napja

Poco Eco hatalmas, mindenkinek ajánlom a beszerzését! mosolygó smiley Főleg ennyiért!

válasz erre