Napiapp ajánló (2016. november 11.)

2016. november 11.
9.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman: Sniper: nem kevesebb, mint 80 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban a legutóbbi Hitman mobiljáték, amelynek részeként lehetőségünk nyílik belebújni a 47-es ügynök bőrébe, hogy főként távcsöves puskával likvidáljuk a kijelölt célpontokat néhány izgalmas küldetés részeként.

Reckless Racing 3: a legendás Death Rally kedvelőinek legnagyobb örömére közel 20 százalékkal olcsóbb lett az extrém száguldást felsőnézetes formában garantáló Reckless Racing 3, amelyhez így most 899 forint ellenében lehet hozzáférni.

Hunting Simulator: ha kipróbálnád a vadászat magasztos élményét, most több mint 30 százalékkal olcsóbban teheted meg a Play Áruházban elérhető Hunting Simulator részeként, amelyhez immáron 990 forintért férhetsz hozzá egy rövid ideig.

App Store:

Pinball Breaker Forever: teljesen ingyenessé vált az App Store keretein belül a klasszikus flipperek élményét rengeteg érdekességgel és újdonsággal elegyítő Pinball Breaker Forever, amely képes lesz hosszú órákra odaszegezni minket a képernyő elé.

Sine Mora: a korábbi 6 dollár helyett mindössze 2 dollárért illesztheted most gyűjteményedbe a részben magyar fejlesztők keze munkáját dicsérő Sine Morát, amely a klasszikus árkád shoot em up játékok kedvelőinek garantáltan óriási élményt nyújt majd.

Table Tennis Touch: ha kedveled az asztali teniszt, most 3 dollár helyett mindössze 99 centért illesztheted gyűjteményedbe a Yakuto sportjátékát, amelyben meglepő realizmussal élheted át a világ egyik legjobb pingpongos mobiljátékát.
2 hozzászólás

peter97

8 éve, 27 napja

Múltkor HItmant olcsóbban lehetett behúzni, akkor én megvettem. A többi most elég gyenge.

válasz erre

SamsungFan

8 éve, 1 hónapja

Elég drága még így is a Hitman. wtf smiley

válasz erre