Napiapp ajánló (2016. november 2.)

2016. november 02.
11.3541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes játékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

God of Blades: 3 dollár helyett most bárki teljesen ingyen letöltheti magának a White Whale Games verekedős játékát, amelyben a hetvenes évek rockzenéire bunyózhatunk és kardozhatunk egy nagyot mindenféle földöntúli lénnyel.

Braveland: alig 149 forint ellenében juthatsz most hozzá a Play Áruházból a Tortuga Team nagyszerű körökre osztott stratégiájához, avagy a középkori fantasy-kalandok legszebb hagyományait felölelő Braveland-hez, amely mellett a sorozathoz kapcsolódó mellékszálak és kiegészítők is akcióssá váltak.

One Day : The Sun Disappeared: 75 százalékkal olcsóbban lehet beszerezni a Play Áruházból a Teemo Soft nagyszerű szerepjátékát is, amellyel most 379 forint ellenében igazi lovaggá válhatsz, fejlődhetsz és mindenféle teremtménnyel harcolhatsz a klasszikus oldalnézetes platformerek mintájára.

App Store:

Appointment With F.E.A.R.: már 99 centért behúzhatod magadnak a Tin Man Games által fejlesztett Appointment With F.E.A.R. című kalandjátékot, amelynek részeként egyenesen a nyolcvanas évek képregényhőseinek világába csöppenhetsz vissza egy izgalmas kaland erejéig.

Cooking Quest: szintén 99 centért húzható le a főzés szerelmeseinek legnagyobb örömére a Big Fish Games legújabb alkotása, amely a tárgykeresős kalandok sajátosságait a főzés tudományával vegyítette össze. Önjelölt kuktáknak erősen ajánlott!

Dungeon Warfare: még a Halloween részeként 50 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be a Jin Man Kim nagyszerű kalandját, amely a klasszikus PacMan vonalát a középkori fantasy szerepjátékokkal igyekszik ötvözni - természetesen tengernyi sajátosság társaságában.
3 hozzászólás

Mendez

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

God of Blades nekem is jön! mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

God of Bladest töltöm röhögő smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Ingyen minden jöhet! mosolygó smiley Köszi az ajánlót!

válasz erre