Napiapp ajánló (2016. november 9.)

2016. november 09.
9.7321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Crime Secrets: ha imádjuk a tárgykeresős kalandjátékokat, akkor itt az idő, hogy most 40 százalékkal olcsóbban, 890 forintért szerezzük be az Artifex Mundi nagyszerű alkotását, amelyben bűnügyi helyszíneken kutakodhatunk.

Time Mysteries 3: hasonló stílusban mozog az Artifex Mundi másik leárazott alkotása is, amelyet féláron, 699 forintért szerezhetünk be, középpontjában egy izgalmas kalanddal, valamint egy középkori fantáziavilággal.

RPG Module: A game of choices: ha szeretjük a klasszikus szöveges szerepjátékokat, most 50 százalékkal olcsóbban, mindössze 269 forintért juthatunk hozzá ehhez a Krzysztof Bobnis történeteit tartalmazó gyűjteményhez, amelyben rengeteg izgalmas sztorinak lehetünk a részesei.

App Store:

Monster Pinball HD: ha kedveljük a sajátos flippereket, teljesen ingyen letölthetővé vált az App Store kínálatából a By Coober legújabb alkotása, amelyben a lehető legsajátosabb módon hódolhatunk a pinballozás szenvedélyének.

Inbetween Land: szintén ingyenessé vált az App Store-on ez a G5 Entertainment fejlesztésében készült tárgykeresős kalandjáték, amelyben különleges világokban, egy sajátos sztori társaságában kell felkutatnunk elveszett tárgyakat.

Weirdwood Manor: habár nem klasszikus értelemben vett játék, inkább egy puzzler, de legalább olyan jó a By All Play, No Work Inc. alkotása, amelyhez 3 dollár helyett mindössze 99 cent ellenében juthatunk hozzá, és segítségével hat teljes interaktív könyv élményét élhetjük majd át.
1 hozzászólás

peter97

8 éve, 8 napja

A 269 ft még oké de a többi átlépi azt a határt amit én egy mobiljátékért adok (kb 350 ft).

válasz erre