Napiapp ajánló (2016. október 26.)

2016. október 26.
11.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes játékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Lara Croft GO: a Square Enix nem kevesebb, mint 80 százalékkal lökte lejjebb a Lara Croft GO árát, aminek köszönhetően már 289 forintért beszerezhetjük a Tomb Raider főhősének mobilos kalandjait.

Hitman GO: szintén 80 százalékkal lett olcsóbb a Google Play-en a kopasz 47-es ügynök mobilos kiruccanása, amiért a Lara Croft-kalandhoz hasonlóan 289 forintért férhetünk hozzá - középpontjában a titkos ügynök néhány taktikus bevetésével.

Deus Ex GO: bár csak 60 százalékkal akciózták le, de így is alig 590 forintért hozzájuthatunk már a körökre osztott taktikus ütközeteket a Deus Ex csodálatos cyberpunk univerzumával elegyítő mobilos mellékszálhoz, amit érdemes mielőbb lehúzni, mert sajnos csak rövid ideig él az akció!

App Store:

Home - A Unique Horror Adventure: szinte teljesen ingyenessé vált egy rövid időre a Benjamin Rivers Inc. által készített horrorjáték, aminek köszönhetően alig 1 euróért cserébe szerezhetjük be magunknak ezt a félelmetes és kihívásokkal teli kalandot.

Rok: ha szereted a különleges világokban játszódó alkotásokat, most csapj le a Rok-ra, amelyet 1 teljes euróval olcsóbban illeszthetsz a gyűjteményedbe, ami különösen ajánlott, ha kedveled a változatos akciókat és fejtörőket garantáló játékélményt, miközben főhősöd oldalán egy speciális börtönből kell szabadulnod.

Outland - Space Journey: teljesen ingyenessé vált egy rövid ideig a Vito Technology által készített applikáció is, amely nem játék ugyan, de legalább olyan szórakoztató, hiszen lehetőségünk nyílik általa igazi műholdakról megcsodálni a világűr szépségét, hovatovább saját Földünket is.
4 hozzászólás

SamsungFan

8 éve, 11 napja

Lara és Hitman szépen le is csúszott már a tabletemre! kacsintó smiley Ennyiért nagyon jó!

válasz erre

fonemaker

8 éve, 12 napja

De jó hogy ilyen ajánló is van! meglepett smiley Imádom ezt az oldalt!!!! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 12 napja

Jó áron van a Lara.

válasz erre

Mendez

8 éve, 12 napja

Lara Croftot már szedem is! mosolygó smiley Köszi!

válasz erre