Napiapp ajánló (2016. október 31.)

2016. október 31.
11.5891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes játékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Goat Simulator: 80 százalékkal lett olcsóbb, így már 289 forintos áron beszerezheti bárki az őrült kecske szimulátort Androidra, amelyből kideríthetjük, hogy a patások élete korántsem csak a fűzabálásból áll. Sőt!

Goat Simulator Waste of Space: ha megtetszett volna a kecskelét, szintén leárazták a Google Play-en a kecske szimulátor első nagyobb kiegészítőjét is, amelyben a patások oldalán egyenesen az űrben tehetünk egy nagyobbacska kirándulást, méghozzá már 899 forintért.

Aurora: Quarantine: Halloween alkalmából 40 százalékkal olcsóbban lehet beszerezni a Google Play-ről a ForthWardStudios nagyszerű alkotását, avagy az Aurora: Quarantine-t, amelyben egy kis labda felett vehetjük át az irányítást, miközben a kacifántos pályákon szeretnénk eljuttatni a célba.

App Store:

Sonic CD: aki sajnálta rá korábban a 3 eurót, annak nagyszerű hír, hogy a legendás kék sündisznó mobilos kalandja, avagy a Sonic CD korlátozott ideig ugyan, de teljesen ingyen letölthető bárkinek az App Store-ról, így aki szeretné, használja ki a lehetőséget.

Grim Fandango Remastered: mindössze 2 euróért egy igazán legendás legendás point and click kalandjátékot élhetsz most át Apple készülékeden, méghozzá egyenesen a nagyszerű Double Fine Productions tálalásában, akik 5 euróról akciózták le nektek ezt a felújított csodát.

Road Not Taken: a Spooky Games promóció részeként mindenki 60 százalékkal olcsóbban gyűjtheti be magának a By Spry Fox varázslatos kalandját 2 euró ellenében, amiért cserébe ügyeskedhetünk, okoskodhatunk és még egy varázslatos tündérmesét is átélhetünk.
3 hozzászólás

Femobilos

8 éve, 17 napja

Szuper ajánló! mosolygó smiley Már szedem is! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

8 éve, 17 napja

Már jön is a Goat Simulator! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

8 éve, 17 napja

Goat Simulator megvan már (sajnos drágán... wtf smiley), a Sonic kéne, de Androidom van. Na majd a következő ajánlóban. mosolygó smiley

válasz erre