Napiapp ajánló (2017. április 10.)

2017. április 10.
6.4411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Grim Legends: az Artifex Mundi csapata ismét akcióz a Play Áruházban, aminek jóvoltából egyik legjobb kalandjátékuk, avagy a Grim Legends most 1490 forint helyett 590 forintért beszerezhető, középpontjában rejtélyes erdőkkel, templomokkal, üres kastélyokkal és sötét titkokkal.

Fairy Tale Mysteries 2: szintén az Artifex Mundi műhelyéből került akciózásra a Fairy Tale Mysteries 2, melyet 1490 helyett 890-ért illeszthetsz a gyűjteménybe, benne egy tárgykeresős kalandjátékkal, melynek sztoriját Grimm legszebb meséi ihlették.

Legend of the Skyfish: a Crescent Moon Games 1499 forint helyett mindössze 189 forintért kínálja egyik nagyszerű mobiljátékát, a Piroska különleges kalandjait garantáló Legend of the Skyfish-t, amelyben mesehősünk egy varázslatos akció-platformer részeként a legendás repülő hal nyomdokaiba ered.

App Store:

Legend of the Skyfish: nemcsak a Play Áruházban, hanem az App Store keretein belül is akciós áron kínálja Piroskás különlegességét a Crescent Moon Games csapata, noha ebben az esetben a 4 dolláros árat csak 99 centre mérsékelték nekünk.

Orphan Black: The Game: ha egy igazán különleges és egyben sötét kalandot keresel magadnak, akkor érdemes lehet megismerkedned a Boat Rocker Digital akciójátékával, melyet 5 dollár helyett 2 dollárért gyűjthetsz be, a középpontban egy rejtélyekkel teli világgal, több mint 80 pályával, valamint fejtörők garmadájával.

Find the Ball: itt a piros, hol a piros - egy ősi, mára sok helyen betiltott szerencsejáték, amelynek mobiljátékos változatát a Rivendel Studio jóvoltából most átmenetileg teljesen ingyen letöltheted magadnak, hogy tét nélkül hódolhass ennek az egyszerű, de mégis megunhatatlan játéknak.
2 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 6 hónapja és 23 napja

De kár hogy ma nincs ingyenes... szomorú smiley

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ez most elég gyenge nap akciókban... szomorú smiley

válasz erre