Napiapp ajánló (2017. április 19.)

2017. április 19.
5.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Ravensword: Shadowlands: a 2599 forintos árcédula helyett most egy rövid ideig 189 forintért töltheted le magadnak a Crescent Moon Games nagyszerű szerepjátékát, amelyben belső nézetből fedezhetsz fel egy csodás fantasy világot, harcolhatsz félelmetes teremtményekkel, fejlődhetsz és felgöngyölíthetsz egy nagyszerű sztorit.

Plane Storm: ha imádod a klasszikus, felső nézetes árkád repülős játékokat - mint amilyen a Capcom-féle 1943 is volt -, akkor csapj le most gyorsan a Z-lab teljesen hasonló stílusú alkotására, hiszen 299 forint helyett átmenetileg teljesen ingyen letöltheted magadnak a Play Áruházból.

The Mystery of Crimson Manor: ha a tárgykeresős kalandjátékok jelentik mobilon a szíved csücskét, akkor most 346 forint helyett teljesen ingyen telepítheted a MediCity Games nagyszerű alkotását, amelyben egy komplett kastély rejtélye után nyomozhatunk egy kevéske thriller és horror hatással a középpontban.

App Store:

Dark Arcana: The Carnival HD: az eredeti 7 dolláros árcédula helyett most teljesen ingyen tölthető az App Store-ról a G5 Entertainment egyik nagyszerű tárgykeresős kalandjátéka, amelyben egy elveszett apróság után kutakodhatunk majd egy meglepően különös és ijesztő vidámparkban kószálva.

Color Twin: 1 dollár helyett szintén ingyen illeszthető digitális gyűjteményünkbe az App Store-ról az Aman Jain ügyességi mobiljátéka, amely annyira addiktív élményeket garantál, hogy egyszerűsége és színkeresős megoldása szinte csodálattal tölti el az embert.

Solitairica: 50 százalékkal olcsóbban, így mindössze 2 dollár ellenében tölthető le az App Store kínálatából a Righteous Hammer Games különleges kártyás akciójátéka, amiben egy sajátos fantáziavilág és egy garantáltan szokatlan játékélmény vár ránk a pályákon.
3 hozzászólás

marco

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

zsenikém írta:
Dark Arcana sajnos csak ipad, iphonera nem tölthető...
Dehogynem. Nekem simán lejött.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nah ma elég jó akciók vannak megint!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Dark Arcana sajnos csak ipad, iphonera nem tölthető...

válasz erre