Napiapp ajánló (2017. április 21.)

2017. április 21.
5.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

1941 Frozen Front: 999 forint helyett most rövid ideig 329 forint ellenében tölthetjük le magunknak a HandyGames nagyszerű 1941 Frozen Front című világháborús stratégiájának Premium változatát, aminek hála a német és szovjet haderők oldaláról lehetőségünk nyílik átélni egy izgalmas második világháborús stratégiát.

Headless: 699 forint helyett 199 forintért tölthető le átmenetileg a DoubleSmith elképesztően beteg mobiljátéka, amelyben egy lefejezett tyúkot kell irányítanunk a pályán annak érdekében, hogy még az előtt elérjünk a célba, hogy a szerencsétlen állat teljesen kivérezne.

Darkest Dreams: 349 forint helyett ingyen tölthető a Play Áruházból a Black Light oldalnézetes platformere, amely erősen a Limbo élményére és grafikai körítésére hajaz, bár annál egy jóval direktebb retro stílussal a középpontban.

App Store:

Cut the Rope: Magic: 99 cent helyett átmenetileg ingyen letölthető az App Store kínálatából a ZeptoLap Cut the Rope-sorozatának egy különleges darabja, amelyben varázslatos környezetben az lesz a feladatunk, hogy a kötelek elvagdalásával és a különféle hatások kihasználásával eljuttassuk a cukrot kis teremtményünk szájába.

Montezuma Puzzle 3: szintén 99 centről vált ingyenessé a Montezuma Puzzle 3, ami egy igazán különleges ügyességi alkotás lett, amiben csak egyetlen célunk lesz: a rendelkezésünkre álló elemekből kirakni az adott formákat. Csakhogy ez közel sem lesz olyan egyszerű, mint gondolnánk!

Earn to Die 2: 50 százalékkal olcsóbban, mindössze 99 centért szerezhető be egy rövid ideig az Earn to Die című zombis játék folytatása, amelyben az lesz a feladatunk, hogy felfegyverzett autónk oldalán aprítsuk az élőhalottakat, és eljussunk célunkhoz.
3 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Egyre jobb akciók vannak mostanában!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Cut the Ropa rohadt jó, húzom is be!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Apple most sokkal jobb!

válasz erre