Napiapp ajánló (2017. április 24.)

2017. április 24.
6.3151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mental Hospital III HD: 527 forint helyett most mindössze 129 forintért lehet beszerezni a 2014-es esztendő egyik legjobb mobilos horrorjátékát, amelyben egy elhagyatott, félelmetes és titkokkal teli kórházban nyílik lehetőségünk átélni a belsőnézetes rettegés legmagasabb szintjét.

Infamous Machine: 1799 forint helyett most 699 forintért illeszthetjük gyűjteményünkbe a Blyts csodálatos point and click kalandjátékát, amelyben Kelvin oldalán a történelem legkülönfélébb időszakaiba utazhatunk vissza annak érdekében, hogy segítsünk hősünkkel néhány legendás géniusznak megalkotni korszakalkotó mesterművét.

Felinia's World: 339 forint helyett teljesen ingyen töltheted le most a Google Play kínálatából a Felinia's World című különlegességet, amely egy rajzfilmes grafikával ellátott platformerként Felinia történetét meséli el nekünk, aki cicájával az egész kajavilágot felforgatja, hogy találkozzon a pizzák királynőjével.

App Store:

Qwak HD: a Quak HD nem elég, hogy az App Store egyik legjobb és legösszetettebb platformere, mindezen felül most átmenetileg még ingyenes is lett az Apple boltjában, hogy felújított grafikával és mai köntösben ismerhessük meg az egyik legendás Amiga klasszikus sajátos élményét.

Infinite Dunamis: ha szereted a klasszikus japán szerepjátékok élményét, akkor most itt az alkalom, hogy mindössze 99 centért töltsd le magadnak a Kotobuki Solution alkotását, amely egy drámai fantasy RPG egy emberről, mágiáról és gépekről, a műfaj sajátosságaival a középpontban.

Townsmen Premium: a 4 dolláros árcédula helyett 99 centbe kerül most átmenetileg az App Store egyik leglátványosabb és legösszetettebb városépítős stratégiája, amelyben nem egy modern metropolisz megalkotása lesz a cél, hanem egy klasszikus, középkori település felhúzása, fejlesztése, menedzselése és természetesen védelme.
2 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 6 hónapja és 10 napja

Most nem erőltette meg magát egyik platform sem.

válasz erre

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 10 napja

A Qwak HD csak iPad... szomorú smiley

válasz erre