Napiapp ajánló (2017. április 26.)

2017. április 26.
6.3351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Doom Beneath: a 790 forintos ár helyett átmenetileg teljesen ingyen adja elképesztően egyedi kalandjátékát a Robot Monster Productions, akik konkrétan egy interaktív képregényben mesélnek el nekünk egy igencsak izgalmas és sajátos kalandot, amely szerepjátékos elemeket, döntéseket és még körökre osztott harcokat is tartalmaz.

Coin Princess V: 339 forint helyett ingyen lehet letölteni a Zabob Studio különleges, oldalnézetes szerepjátékát, amelyben retro grafika társaságában egy csapat oldalán a legkülönfélébb szörnyetegekkel, köztük magával az ördöggel is meg kell küzdenünk majd a cél érdekében.

Dungeon Defense: 319 forint helyett szintén ingyenes lett a GameCoaster által fejlesztett Dungeon Defense, amelynek keretein belül a célunk nem lesz más, minthogy megvédjük földalatti útvesztőnket a rátámadó rémségek seregeitől, mindezt fejleszthető harcosok, képességek és retro grafika társaságában.

App Store:

8bitWar: Necropolis: ismét ingyen letölthetővé tette az App Store kínálatában 8bitWar: Necropolis címre keresztelt különleges mobiljátékát Emil Zeilon, amelyben retro grafika társaságában megtapasztalhatjuk a 8bites szörnyháborúk legmagasabb szintjét.

Evergrow: 3 dollár helyett 2 dollárért lehet beszerezni az App Store-ról egy rövid ideig az Imagility nagyszerű ügyességi játékát, amely egy dinamikus kozmikus kalandként egy egészen egyedi és friss ötleten alapuló, fizikára épülő játékmenetet garantál számunkra, méghozzá különleges irányítási mechanizmus társaságában.

Sputnik Eyes: a Sputnik Eyes egy izgalmas puzzler, amelynek betöltésével segítenünk kell a kis szemeknek felfedezni a világűr minden bolygóját egy összetett űrkaland társaságában, amihez ráadásul most féláron juthatunk hozzá, így ha megtetszik a végeredmény, 99 centért már töltheted is magadnak.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Igen komoly az androidos felhozatal ma! meglepett smiley

Mindet szedtem! röhögő smiley

válasz erre