Napiapp ajánló (2017. augusztus 11.)

2017. augusztus 11.
5.1491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

TMNT: Rooftop Run: 1390 forint helyett 329 forintért lehet letölteni egy pár napig a Nickelodeon által készített egyik legjobb Tini nindzsa teknőcös mobiljátékot, amelyben ismert hőseink oldalán egy izgalmas, harcokban bővelkedő akciójáték részeseivé válhatunk.

Football League Challenger: 1299 forint helyett átmenetileg most teljesen ingyen letölthető a Play Áruház egyik, ha nem a legjobb gombfocis mobiljátéka, amelyben értelemszerűen minimál dizájn, de annál kellemesebb élmények társaságában élhetjük majd át a futballozás élményét.

No Gravity - Space Combat Adventure: szintén ingyen letölthető - a megszokott 799 forintos árcédula helyett - Androidra a No Gravity című - eredetileg PSP-re megjelent - űrkaland, ami az egyik legjobb űrszimulátorként lehetőséget ad arra, hogy bepattanjunk egy űrhajóba, és felfedezzük a végtelen világűrt, miközben harcolhatunk is nagyokat.

App Store:

Doom and Destiny: egy rövid ideig 349 forintba kerül csak az App Store kínálatában az iOS-rendszerek egyik legjobb japán stílusú szerepjátéka, amelyben hőseink oldalán egy masszív és egyben őrült kalandban vehetünk részt izgalmas tájakkal, veszélyes ellenfelekkel, sok-sok harccal és a JRPG-k minden sajátosságával a középpontban.

My Town: Beauty Spa Saloon: ha teljesen véletlenül te is mindig arról álmodoztál, hogy egyszer az életben lesz egy saját szépségszalonod, akkor most jól figyelj, mert ingyen letölthető a My Town: Beauty Spa Saloon című videojáték, amelyben egy igazi spa szalon felett veheted át az irányítást, ahol fodrászkodhatsz, jakuzzizhatsz, mozoghatsz és megannyi izgalmas dolgot csinálhatsz.

Hungry Squid: szintén ingyen letölthető egy rövid ideig iOS-re Michal Malewicz különleges mobiljátéka, amelyben egy aprócska tintahalat kell minden egyes pályán kivezetnünk a hexagonális elemekből felépülő labirintusból, miközben rengeteg egy dolog nehezíti majd a dolgunkat, így szintről-szintre egyre komolyabb kihívások várnak ránk.
3 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 2 hónapja és 13 napja

Óóóóó kettőt is behúztam, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nagyon jó a mai kínálat! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 2 hónapja és 13 napja

Na ez a mai nagyon jó! röhögő smiley

válasz erre