Napiapp ajánló (2017. augusztus 28.)

2017. augusztus 28.
4.4891
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lemegeton: 2790 forint helyett 599 forintért szerezhetjük be a Lantansia nagyszerű akciójátékát, amelyben intenzív oldalnézetes küzdelmek várnak ránk egy különleges fantáziavilágban, méghozzá démonokkal, ördögi skillekkel, különféle fegyverekkel és egy különc sztorival.

Templar Battleforce: 3499 forint helyett 1599 forintba kerül most a Templar Battleforce, egy addiktív, stratégiai harcokra és csapatépítésre koncentráló felső nézetes szerepjáték, amelyben erősen páncélozott mechák, félelmetes ellenfelek, és egy kicsit a Warhammer 40K univerzumára emlékeztető világ vár ránk.

Dungeon Adventure: 499 forint helyett 279 forintért tudjuk most megvásárolni magunknak a Ro Games különleges szerepjátékát, amelyet minden téren a klasszikus asztali, táblás RPG-k inspiráltak, így a hexagonális pályafelépítés, a harcrendszer és az alapvető játékmenet is teljesen ezt az irányt képviseli.

App Store:

Ticket to Earth: az ingyen letölthető második epizód örömére most rövid ideig 1490 forint ellenében lehet beszerezni az App Store-ról a nagyszerű Ticket to Earth szerepjátékot, amely egy kicsit a The Banner Saga mintájára tár elénk egy vérbeli sci-fi mesét, benne taktikus harcokkal, valamint egy igazán különleges történettel.

Talisman: most csak 349 forintba kerül a Games Workshop és a Nomad Games fejlesztésében elkészült Talisman, amelyben saját hősünk oldalán mágikus küldetéseket hajthatunk végre akár 5 barátunk oldalán is, miközben az erőteljes mágiahasználat mellé egy egészen speciális kártyás rendszer csatlakozott a játékmenethez.

Raknar: átmenetileg teljesen ingyen letölthetjük az App Store-ról Victor Verdu nagyszerű old school platformjerjét, amelyben egy kis viking, Raknar sztoriját ismerhetjük meg, akivel ugrándozhatunk, rohangászhatunk, ellenfelekkel harcolhatunk és elragadó feladványokat oldhatunk meg a pályák során.
3 hozzászólás

Chico

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egy ingyenes is ingyenes. Behúzva!

válasz erre

Bencus86

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem túl combos a mai felhozatal.

válasz erre

zsenikém

10 hónapja, 3 hete

Egy ingyenes. Nem panaszkodom mondjuk, az is valami.

válasz erre