Napiapp ajánló (2017. augusztus 4.)

2017. augusztus 04.
4.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Inner World: a Headup Games csapata az App Store után a Play Áruházban is leakciózta a The Inner World kalandjátékot, amit így most 999 forint helyett mindössze 459 forint ellenében tudunk beszerezni magunknak Androidra, középpontjában egy rajzfilmes grafikával megálmodott klasszikus point and click kalanddal.

Devil Twins: 319 forint helyett egy rövid ideig teljesen ingyen letölthető a Play Áruházból a Devil Twins című szerepjáték speciális VIP változata, amelyben automatikus ütközetek, nagyszerű boss harcok és egyszerű irányítás vár ránk az anime hatások mellett.

Youtubers Life - Gaming: bár nem éppen olcsó mulatság, hiszen akciós áron is 1890 forintba kerül - 2899 helyett -, ellenben a Youtubers Life egy igazán különleges tycoon/menedzserjáték, aminek részeként szó szerint a Youtuberek életében kóstolhatunk bele, ezáltal az lesz a célunk, hogy kitaláljunk valami ökörséget, azt videóra vegyük, és minél több pénzt keressünk vele a videómegosztón, majd ezt egyre magasabb szinten űzzük..

App Store:

Blox 3D World Creator: a Blox 3D World Creator most átmenetileg ingyen letölthető formában kínálja nekünk a Minecraft páratlan élményét mobilon, segítségével ugyanis lehetőséget kapunk arra, hogy színes kockákból komplett világokat építsünk magunknak. Hogy ebben nincs semmi kihívás? Csak próbáld ki és rájössz!

Zombies !!! Board Game: szintén ingyen letölthető egy rövid ideig a zombikra kiélezett különleges mobilos társasjáték, amit akár egyszerre három barátunk oldalán is élvezhetünk, középpontjában egy zombi-apokalipszissel, valamint a féktelen túléléssel, rengeteg izgalommal és taktikázással.

Sudoku Sweeper: a sudoku király dolog, de egy kis aknakeresővel feldobva még izgalmasabb, a Sudoku Sweeper segítségével pedig most neked is lehetőséged nyílik átélni ezt a különleges élményt, méghozzá átmenetileg féláron, 349 forintért.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Egész jó a mai felhozatal.

válasz erre

zsenikém

7 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ingyenesek behúzva! mosolygó smiley

válasz erre