Napiapp ajánló (2017. augusztus 9.)

2017. augusztus 09.
4.6721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Construction Simulator 2: az Astragon Entertainment ismét akciós áron kínálja egy rövid ideig a Construction Simulator 2-t, amit 1599 forint helyett így 990 forintért szerezhetünk be magunknak, betöltését követően pedig traktorokat, markolókat, dömpereket és egyéb gépeket vezethetünk, miközben építhetünk, rombolhatunk és különféle küldetéseket teljesíthetünk a segítségükkel.

Epic Little War Game: 2199 forint helyett 419 forintért, tehát eléggé kihagyhatatlan áron kínálja nekünk háborús stratégiáját a Rubicon csapata, amelyben taktikus, ámde valós idejű ütközetek, igazi háborúk részeseivé válhatunk gépi ellenfelek vagy valódi játékosok ellen harcolva.

AceSpeeder3: ha mindig is imádtad konzolon a Wipeout-sorozatot, a futurisztikus száguldás örömeit, akkor éld át most mindezt mobilokon is, hiszen 299 forint helyett rövid ideig ingyen letöltheted magadnak a Wipeout-sorozat örökségét ápoló AceSpeeder3-at.

App Store:

Final Fantasy Tactics: The War of the Lions: egy villámakció részeként most rövid ideig bárki olcsóbban, mindössze 2290 forintért szerezheti be magának a Final Fantasy Tactics című mobilos szerepjátékot, a középpontjában a klasszikus JRPG-k sajátosságaival, ámde lényegesen taktikusabb megközelítéssel.

Epic Little War Game: nem csak Andoidra, iOS-re is letölthető akciós áron, itt mindössze 349 forintért a Rubicon nagyszerű háborús játéka, amelyben a klasszikus stratégiák mintájára kaphatunk hajba az ellenséges csapatokkal a tonnányi pályán, ahol kooperatív mód, skirmish, de még hagyományos multiplayer is vár ránk.

Hidden Wonders of the Depths HD: ha egy kellemes kis match-3 puzzlert keresel mobilra, töltsd le most teljesen ingyen a G5 Entertainment mélytengeri kalandját, ahol megannyi pálya és még annál is több ügyességi feladvány vár majd ránk a víz alatti világ koncepciójával a középpontban.
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 3 hónapja és 14 napja

"Hidden Wonders of the Depths HD: ha egy kellemes kis match-3 puzzlert keresel mobilra"

csak iPaden működik, mobilon nem.

válasz erre