Napiapp ajánló (2017. december 1.)

2017. december 01.
15.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

AceSpeeder3: ha imádtad annak idején a konzolos Wipeout-sorozatot, akkor töltsd le most magadnak 299 forint helyett teljesen ingyen a népszerű széria sajátosságait mobilokon továbbálmodó AceSpeeder3-at, ahol a cél a féktelen száguldás egy fura sci-fi világban.

Iesabel: 1590 helyett 279 forintért megy most az Android egyik legjobb Diablo klónjaként emlegetett Iesabel, melyben egy speciális képességekkel megáldott hős oldalán az egész világ megmentésére indulhatunk majd vad hack and slash alapú harcokban.

Battlevoid: Harbinger: 1590 helyett 790 forintba kerül most az Android egyik legjobb űrstratégiája, melyben felfedezhetjük az óriási galaxist, a valós idejű űrcsaták mellett pedig körökre osztott formában taktikázhatjuk ki következő lépésünket.

App Store:

Flick Champions Summer Sports: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store-ról a Nawia Games sportjátéka, melyben a nyári sportok interaktív élvezetében merülhetünk el olyan sportágakkal, mint az úszás, a gátfutás, a kézilabda, a kajak, a boksz vagy éppen a kalapácsvetés.

Flick Champions Winter Sports: ha az évszakhoz igazodva inkább téli sportokat próbálgatnánk, itt van a Flick Champions Winter Sports, ami szintén ingyenes, és lehetőségünk nyílik benne síelni, snowboardozni, hokizni, síugrani, de még biatlonozni is.

Construction Simulator 2: egészen nevetséges áron, mindössze 349 forintért kínálják most a valaha elkészült legrealisztikusabb mobilos építkezős játékot, melyben traktorozhatunk, markolózhatunk, hatalmas billencseket vezethetünk, miközben rombolhatunk és építkezhetünk is.
4 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 11 hónapja és 7 napja

Construction Simulatort bezzeg nem teszik ingyenessé. szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 11 hónapja és 7 napja

Király akciók vannak ma! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 11 hónapja és 7 napja

fonemaker írta:
Playen mostanában kevésbé jók az akciók, AppStore meg hasít. Vagy rosszul látom?
Van amikor ott vannak rosszabbak, szerintem ide oda pattog a labda. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 11 hónapja és 7 napja

Playen mostanában kevésbé jók az akciók, AppStore meg hasít. Vagy rosszul látom?

válasz erre