Napiapp ajánló (2017. december 13.)

2017. december 13.
13.2101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mental Hospital IV HD: 790 forint helyett mindössze 129 forintért megy most Androidra az egyik legjobb mobilos horror, avagy a Mental Hospital negyedik epizódja, melyben egy elhagyatott és horrorisztikus kórház legszörnyűbb titkait kutathatjuk fel.

Assassin's Creed Identity: míg néhány nappal ezelőtt az App Store-on akciózták, most a Play Áruházban csökkentették 80 százalékkal az Assassin's Creed Identity árát, így az olasz reneszánsz idejébe kalauzoló kalandot már 199 forintért beszerezhetjük magunknak.

Royal Trouble: Hidden Adventures: egy rövid ideig 80 százalékkal olcsóbban megy a G5 Entertainment egyik nagyszerű kalandjátéka, így 349 forintért szerezhetjük be a rejtett tárgyak megtalálására és a fejtörők megoldására kiélezett Royal Trouble-t.

App Store:

Ski Jumping Pro: átmenetileg ingyen kínálja az App Store kínálatában profi síugró mobiljátékát a Kalypso Media csapata, így ha páratlan realizmussal és multiplayer móddal próbálnánk ki a sportágat, most itt a remek alkalom.

Elf Pets Virtual Reindeer: egy rövid ideig teljesen ingyen veheted át az irányítást a Mikulás manói felett, az Elf Pets Virtual Reindeer-ben ugyanis az lesz a feladatunk, hogy gondját viseljük a Mikulás rénszarvasainak annak érdekében, hogy a nagy napra jó állapotban várhassák az indulást a Föld körüli túrán.

Sea of Lies: Tide of Treachery: 699 forintra leárazva megy most a Big Fish Games egyik nagyszerű tárgykeresős kalandjátéka, amelyben egy újabb sötét és rejtélyes titkot göngyölíthetünk fel, a főszerepben egy Sea Ripper nevű veszélyes figurával.
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nagyon jó a mai ajánlat

válasz erre

zsenikém

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Két ingyenes is behúzva! Köszi!

válasz erre