Napiapp ajánló (2017. december 15.)

2017. december 15.
12.5111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars: KOTOR: az új Star Wars mozifilm premierjének alkalmából több Star Wars mobiljáték is leárazásra került, így többek között az egyik legjobb és legösszetettebb darab, avagy a Star Wars KOTOR RPG is, amit 3290 forint helyett most 1699 forintért szerezhetnek be a rajongók.

MEGA MAN MOBILE: a teljes Mega Man-sorozatot leakciózta a Capcom a Play Áruházban, ami annyit jelent, hogy a kis kék hős klasszikus kalandjai egyenként 359 forintért tölthetők le, vagyis 2154 forintot kell fizetnünk, ha mind a hat részt le akarjuk tölteni.

The Sun: Origin: 590 forint helyett 129 forintba kerül most a Play Áruházban az AGaming+ nagyszerű poszt-apokaliptikus akciójátéka, a The Sun: Origin, melyben csodaszép grafika társaságában egyenesen 2050-be utazhatunk majd egy erősen a STALKER és a Fallout sorozatok által ihletett világba.

App Store:

Star Wars: KOTOR: az App Store kínálatában is akciós áron megy a Bioware legendás Star Wars szerepjátéka, így most 1790 forint ellenében szerezhetjük be magunknak a fénykardozós kalandot, ami még ma is a valaha készült legösszetettebb és legjobb Csillagok háborúja RPG.

Sky Gamblers: Infinite Jets: közel féláron, 1090 forintért gyűjthetjük most be magunknak az App Store-ról az árkád repülőgépes akciójátékok egyik legjobb mobilos kivetülését, amiben több mint 100 gépbe pattanva vívhatunk nagy légi harcokat akár PvP és PvE módban is.

Radiation Island: átmenetileg 349 forintba kerül most az Atypical Games különleges nyitott világú túlélőjátéka, amelyben sötét titkok elől menekülve, fegyverek craftolásával és zombikkal hadakozva kell átverekednünk magunkat egy sötét világon.
2 hozzászólás

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

KOTOR beszerzése kötelező ennyiért ha valakinek nincs meg!

válasz erre

Femobilos

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

De kár hogy nincs ingyenes. Ma nem vagyok költekező kedvemben.

válasz erre