Napiapp ajánló (2017. december 18.)

2017. december 18.
12.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars Pinball 5: néhány Star Wars mobiljáték esetében még mindig tart a legújabb mozifilmhez kapcsolódó hype, így példának okáért 699 helyett teljesen ingyen letölthetjük magunknak a Star Wars Pinball 5-öt.

TA: Little Red Riding Hood: 499 helyett 249 forintért megy most Androidon a Piroska és a farkas történetének alaposan kiforgatott változatát feldolgozó TA: Little Red Riding Hood, melyben a kis vöröske kalandjait egészen sajátos formában élhetjük majd át.

Peace, Death!: 1690 forint helyett 1180 forintért kapjuk meg a Play Áruházban a Peace, Death! című különlegességet, melyben magát a kaszást vehetjük irányításunk alá azzal a célzattal, hogy minél több embert vigyünk át a túlvilágra.

App Store:

Apache 3D Sim: átmenetileg 349 forintba kerül az App Store kínálatában az egyik legjobb helikopteres szimulátor, az Apache 3D Sim, melyben a népszerű harci helikopter felett vehetjük át az irányítást izgalmas bevetések során.

Shiver: Lily's Requiem HD: ismét akciózott egy nagyszerű tárgykeresős kalandjátékot a Big Fish Games csapata, így átmenetileg 699 forintba kerül most a Shiver: Lily's Requiem HD, melyben egy szörnyű átok nyomába eredhetünk majd egy izgalmas történet részeként.

Steampunk Puzzle Physics Game: teljesen ingyen letölthető most az App Store-ról a RevampSoft különleges steampunk stílusú ügyességi játéka, amelyben fizikai fejtörők sokaságát kell megoldanunk olyan körítéssel, mintha egy szocialista társasjátékkal próbálnánk meg ügyeskedni.
2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nem túl acélos a mai felhozatal

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Egy ingyenes csak mindegy behúzva!

válasz erre