Napiapp ajánló (2017. december 20.)

2017. december 20.
1.3161
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Octodad: Dadliest Catch: 1799 helyett 799 forintba kerül Androidra az Octodad: Dadliest Catch, ami a valaha készült egyik legőrültebb mobiljáték, a főszerepben egy polippal, akivel a legkülönfélébb feladatokat kell végrehajtanunk, csakhogy a sok csáppal ez egyáltalán nem lesz valami egyszerű dolog.

Heroes of Loot: 790 forintról 389 forintra leárazva tudjuk beszerezni most a Heroes of Loot című mobilos szerepjátékot, amely a legklasszikusabb pixelart RPG-k sajátosságait vonultatja fel rengeteg véletlenszerűen generált dungeonnal, négy kaszttal és feledhetetlen élményekkel.

Death Road to Canada: várható volt, hogy 3390 forintért a kutyának sem kell majd, de így 339 forintra leárazva egészen jó vételnek tűnik a Death Road to Canada, a Noodlecake Studios zombis akciója, amelyben kis hősünk oldalán az lesz a feladatunk, hogy lemészároljunk élőhalottak ezreit, és eljussunk Kanadába.

App Store:

The Room Two: 349 forintért mérik most átmenetileg az egyik legjobb mobilos kalandjátékot, amelyben az lesz a feladatunk, hogy szobáról-szobára haladva megoldjuk az újabb fejtörőket, amelyek garantáltan minden agytekervényünket megmozgatják majd.

Alto's Adventure: bár még így is sokkal drágább, mint a Play Áruházban, de a 699 forintos ár jelentős kedvezmény az App Store-on is az Alto's Adventure-nek, pláne annak fényében, hogy kis hódeszkásunkkal milyen tartalmas élmények várnak ránk az oldalnézetes ügyeskedések során.

Meganoid (2017): szintén 699 forintba kerül most az App Store-on a Meganoid című klasszikus oldalnézetes platformer alaposan felújított változata, melyben a roguelike megvalósítás mellett rengeteg akció, ügyeskedés és olyan különlegességek várnak ránk, mint a jetpack használata.
2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 27 napja

Ma kimaradt az ingyenes

válasz erre

peter97

1 éve, 27 napja

Death Road to Canada 90%-os kedvezménnyel az milyen durva!

válasz erre