Napiapp ajánló (2017. december 6.)

2017. december 06.
13.1551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Infamous Machine: 1699 helyett 329 forintba kerül most egy rövid ideig a Blyts nagyszerű kalandjátéka, melyben Kevin oldalán történelmi korokban utazhatunk annak érdekében, hogy segítsünk a nagy koponyáknak megalkotni életük legnagyobb találmányait.

MechaNika: 549 forint helyett 349 forintért megy most Androidon a nagyszerű MechaNika című kalandjáték is, melyben Nika, a szuper intelligens kislány történetét ismerhetjük meg, aki mindig belecsöppen egy nagy kalandba, 7 éves kora ellenére azonban képes lesz a segítségünkkel megoldást találni a problémára.

13 DAYS OF LIFE: 129 forint helyett teljesen ingyen letölthető most a 13 DAYS OF LIFE, egy elképesztően komor és sötét kalandjáték, melyben Mark életét ismerhetjük meg, aki szülei halála után egy új városba költözik, hogy ott új életet kezdhessen.

App Store:

Infamous Machine: az App Store kínálatában is akciózásra került az Infamous Machine, a Blyts zseniális kalandjátéka, hogy a klasszikus point and click elemekkel segítsünk Kevinnek az időutazásban, fejtörők megoldásával pedig ismert feltalálók műveinek megalkotásában.

Panzer Corps: 1790 forintra leárazva adja most zseniális második világháborús stratégiáját a Slitherine, amelyben akár a náci Németország oldalán is hadba indulhatunk, hogy újra átéljük a világégés legnagyobb ütközeteit.

Epic War TD 2: teljesen ingyen megy most az App Store-on az AMT Games által készített Epic War TD 2, egy elképesztően összetett és kellemes tower defense alapokon nyugvó multis akció-stratégia, melyet 8 millió alkalommal töltöttek már le a múltban az emberek, tehát rossz nem lehet.
2 hozzászólás

fonemaker

9 hónapja, 3 napja

Nagy királyság most az Apple-s akció!

válasz erre

zsenikém

9 hónapja, 3 napja

Epic War remélem nem lesz reklámos egy idő után. Azt nagyon utálom amikor van egy ingyen akció, leszedem, tök jó aztán egy frissítéssel jön bele egy csomó reklám.

válasz erre