Napiapp ajánló (2017. február 13.)

2017. február 13.
6.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

LEGO Batman: DC Super Heroes: 1790 forint helyett mindössze 359 forintért gyűjthető be a Play Áruház kínálatából - vélhetően az aktuális mozifilm miatt -, a LEGO Batman: DC Super Heroes, amelyben a jól ismert sorozatban legósított Denevérember, és a többi DC szuperhős felett vehetjük át az irányítást.

LEGO Batman: Beyond Gotham: hasonló mértékű leárazás vár azokra is, akik a LEGO Batman: Beyond Gotham-et szeretnék begyűjteni maguknak, lévén a Warner Bros. munkatársai ezt az epizódot is akciós áron kínálják most a rajongók számára, hogy a mozifilm után mindenki folytathassa LEGO Batman kalandjait.

Goat Simulator: 1500 forint helyett most 799 forintért már a gyűjteménybe illeszthető az őrült kecskekalandként és kecske szimulátorként megismert Goat Simulator, aminek köszönhetően akciós áron tudhatod meg, hogy milyen érzés egy kicsit gyagyás állat bőrébe bújni.

App Store:

Bulb Boy: egy egész dollárt elengedett nagyszerű 2D-s horror kalandjából a Bulbware csapata, aminek köszönhetően egy rövid ideig most mindössze 2 dollár ellenében szerezhetjük be magunknak ezt a nagyszerű, hovatovább többszörösen díjnyertes alkotást.

Ikaro Racing HD: Air Master: átmenetileg ingyenessé vált az App Store kínálatában az egyik legjobb mobilos repülős játék, avagy az Ikaro Racing HD: Air Master, amelyben különféle futurisztikus repülő alkalmatosságok felett vehetjük majd át az irányítást 22 pályán, 6 repülővel és számtalan izgalmas küldetéssel a középpontban.

Chameleon Run: szintén ingyenessé vált egy rövid időre az App Store-on a Noodlecake által készített Chameleon Run, amelyben bár nem egy kaméleonnal futkoshatunk a képernyőn, ellenben a rohangászás során a színeknek fontosabb szerepe lesz, mint gondolnád.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 9 hónapja és 17 napja

Lego játékok nagyon megérik!

válasz erre