Napiapp ajánló (2017. február 15.)

2017. február 15.
6.2721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Surgeon Simulator: Valentin-nap alkalmából a Bossa Studios több játékát is leakciózta a Play Áruházban, így például mindössze 690 forintért szerezhetjük be az amatőr sebészeknek szánt, és nem kicsit humoros Surgeon Simulator-t, de többek között az önjelölt kenyérszimulátorként ismert I am Bread is ugyanennyibe kerül egy rövid ideig.

Pandemic: The Board Game: 60 százalékkal olcsóbb lett a Play Áruházban, így már 1099 forintért beszerezhető a Pandemic társasjáték mobilos feldolgozása, aminek köszönhetően jól képzett katonai alakulatok oldalán bejárhatjuk az egész világot annak érdekében, hogy megmentsük a Földet.

Space Grunts: 75 százalékkal olcsóbb egész héten a Play Áruház egyik legjobb roguelike akciója, avagy a Space Grunts, aminek jóvoltából mi is csatlakozhatunk a legnagyobb klasszikusokat megidéző felső nézetes lövöldéhez, amely a távoli jövőbe repít el minket.

App Store:

Majesty: The Fantasy Kingdom Sim: egy rövid ideig most 99 centért illeszthetjük gyűjteményünkbe a legendás Majesty-sorozat legutóbbi mobilos mellékszálát, aminek jóvoltából sörpénzért kóstolhatunk bele egy középkori fantasy birodalom irányításába és védelmébe, méghozzá egy kultikus széria sajátosságaival.

Pandemic: The Board Game: az App Store kínálatából is akciós áron érhető el az Asmodee Digital nagyszerű mobiljátékos társasa, amink köszönhetően a kis képernyőn élhetjük át újra - méghozzá bárhol és bármikor - a nagyszerű kártyás társasjáték digitális változatát.

Motorsport Manager: a különféle menedzserjátékok mintájára Christian West legújabb applikációjával most lehetőségünk nyílik belekóstolni az autóversenyek mögötti világba is, ebben az átmenetileg ingyen letölthető játékban ugyanis megtudhatjuk, hogy milyen feladatok is várnak egy menedzserre, aki a háttérből irányítja az autóversenyek világát.
2 hozzászólás

Chico

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Elég durva ez a surgeon játék! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Space Grunts nagyon jópofa retro cucc és 380 Ft-ot ngyon megér!

válasz erre