Napiapp ajánló (2017. február 20.)

2017. február 20.
6.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

XCOM: Enemy Within: egy 70 százalékos leárazás érte utol a Play Áruház kínálatában az XCOM: Enemy Within című nagyszerű stratégia mobilos változatát, aminek jóvoltából 1090 forint ellenében már szembe is szállhatunk a Földet megtámadó idegenekkel, méghozzá a legendás XCOM osztag oldalán.

Oddworld: Stranger's Wrath: az Oddworld Inhabitants csapata két Oddworld-játékot is leakciózott pár napra a Play Áruházban, aminek köszönhetően mind az Oddworld: Stranger's Wrath, mind az Oddworld: Munch's Oddysee 359 forint ellenében gyűjthető be, pénzünkért cserébe pedig megtapasztalhatjuk a régi vágású platformerek legszebb hagyományait.

Toby: The Secret Mine: 80 százalékkal olcsóbb lett a Play Áruházban az egykori Limbo szellemi örökségét ápoló Toby: The Secret Mine, amelyben ügyességünkre és agytekervényeinkre egyaránt szükségünk lesz ahhoz, hogy kivezessük Toby-t a titkos bánya útvesztőjéből.

App Store:

XCOM: Enemy Within: naná, hogy az iOS-rendszerek rajongóit sem hagyta akciós XCOM: Enemy Within nélkül a 2K Games csapata, ezáltal a játékot most ideiglenesen 3 dolláros áron szerezhetik be maguknak a rajongók, középpontjában egy körökre osztott stratégiával, amelyben a Földet megszálló idegenekkel vehetjük fel a kesztyűt.

Alto's Adventure: 5 dollár helyett most mindössze 2 dollárért szerezhetjük be magunknak az App Store-ból az Alto's Adventure című snowboardos kalandot, amelyben oldalnézetes formában fedezhetjük fel ennek a kedvelt téli sportnak a páratlan örömeit sok-sok mutatványozással, ügyeskedéssel és a többi.

Nimian Legends : BrightRidge HD: ingyenessé tette egy rövid időre csodálatos és egyben varázslatos kalandját az App Store-on Robert Kabwe, amelyben szabadon felfedezhetünk egy óriási nyitott fantáziavilágot, megismerhetünk egy csodás sztorit, futhatunk, úszhatunk, repülhetünk és akár még sárkányhátról is fotózhatunk.
1 hozzászólás

Chico

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Oddworld nagyon megéri d az XCOM beteg. Bilibe lóg a kezük.

válasz erre