Napiapp ajánló (2017. február 27.)

2017. február 27.
5.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Devils & Demons: 60 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruház kínálatában a HandyGames által fejlesztett Devils & Demons címre keresztelt szerepjáték, amelyet így most 329 forint ellenében szerezhetsz be magadnak, mint az egyik legjobb mobilos Diablo-pótlékot.

The Shadow Sun: szintén jelentős akció érte a Play Áruházban az Ossian Studios által készített The Shadow Sun című szerepjátékot, amit limitált ideig most 279 forint ellenében húzhatsz be a gyűjteményedbe, a középpontban egy 10 órás, sötét és epikus fantasy kalanddal.

Mini Metro: mintegy 60 százalékkal árazták le egy rövid ideig a Playdigious által fejlesztett Mini Metro című alkotást, amely egy pillanatig sem túloz a nevével, ezáltal valóban egy metró működését ismerhetjük meg belőle minimál dizájn, óriási szabadság és innovatív játékmenet társaságában.

App Store:

Her Story: 4 dollár helyett egy rövid ideig mindössze 3 dollárért lehet beszerezni a Play Áruház kínálatából a Her Story című kalandjátékot, amely a valóságban rögzített képsorokkal avat be minket egy nyomozó mindennapjaiba, aki egy különleges bűntény után nyomoz.

The Shadow Sun: az App Store kínálatában is akciós áron kínálják az Ossian Studios szerepjátékát, sőt mi több, a Play Áruházzal ellentétben itt nemcsak olcsóbb lett az alkotás, hanem teljesen ingyenes, így ha eddig nem tetted volna, most itt az idő lecsapni rá.

Deadly Moto Racing: ismét ingyenes lett az App Store kínálatában Alessandro Avigni több mobiljátéka, így az élen a Deadly Moto Racing-gel, amelyben egy őrült motoros felett vehetjük át az irányítást, de az akcióhoz az alkotó olyan játékai is csatlakoztak még, mint az Alien Apocalypse X vagy a Zombies After Me!
2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 1 napja

Az androidos akciók közül most mind nagyon jó!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 1 napja

Shadow Sun nagyon bejön, be is húzom!

válasz erre