Napiapp ajánló (2017. február 3.)

2017. február 03.
5.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Secret of Mana: egy 60 százalékos leárazásnak köszönhetően most mindössze 1290 forintért szerezhetjük be magunknak a Play Áruházból a Square Enix egyik legendás akció-szerepjátékát, amely eredetileg 1993-ban látta meg a napvilágot, de nagyszerű sztorija és élménye mindmáig aktuálissá teszi az általa közvetített retro élményt.

Adventures of Poco Eco: egy jelentős, 70 százalékos leárazásnak köszönhetően most mindössze 299 forintért illeszthetjük gyűjteményünkbe a Play Áruház kínálatából Poco Eco kalandjait, akinek oldalán egy nyugtató és egyben felfedezésre építő audio-vizuális élmény vár majd ránk egy különleges világban.

SUBURBIA City Building Game: 40 százalékkal olcsóbban kínálja a Play Áruház a Bezier Games táblás városépítős játékát, avagy a Suburbiát, amely bár csak a legnagyobb stratégáknak okoz majd örömet, azonban mivel a műfaj ritkaságszámba megy, ezért érdemes lehet tenni vele egy próbát.

App Store:

Rush Rally 2: a megszokott 3 dollár helyett most 2 dollárért szerezhetjük be magunknak Stephen Brown nagyszerű rallys játékát, avagy a Rush Rally 2-t, amelyben több mint 72 pályán, realista körülmények között adhatjuk át magunkat a sárdagasztáson alapuló száguldás élményének.

Fire Escapes: egy rövid ideig ingyenesen letölthetővé vált az App Store kínálatából a headRUSH csapatának őrült alkotása, aminek során egy tűzoltócsapatot alakítva nincs más dolgunk, minthogy kifeszített ponyvával elkapkodjuk az égő házból kidobált kisbabákat, hogy ezzel megmentsük az életüket.

Parallyzed: a 3 dolláros árcédula helyett most 99 centért szerezhetjük be a Double Coconut által készített Parallyzed-et, amely egy szürreális világba kalauzoló ügyességi platformer/runner keverék lett, benne egy kislány sötét kalandjával, akit meg kell próbálnunk kijuttatni ebből az őrült környezetből.
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Poco Eco nagyon édes!!! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

7 éve, 10 hónapja

Ez a 299 Ft nagyon baráti egy játékért, iádom az akciókat! röhögő smiley

válasz erre