Napiapp ajánló (2017. január 16.)

2017. január 16.
5.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Arthur's Big App: ha egy igazán jó oktatójátékot keresünk a gyereknek, esetleg magunknak szeretnénk egy kis agytornát, most féláron, mindössze 179 forintért szerezhetjük be a Google Play kínálatából az Arthur's Big App-ot, amely a népszerű mese szereplőivel kínál nekünk izgalmas fejtörőket.

TiAgent A: A puzzle in disguise: 67 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban a Yak & Co sokak által imádott alkotása, amelyben 269 forint ellenében egyetlen feladatunk lesz, hogy fejtörők megoldásával és a kalandjátékok sajátosságaival elkapjuk az ellenséges kémet, ami sokkal nehezebb lesz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Planes Control: most teljesen ingyen töltheted le magadnak a Rarepixels repülős játékát, amelyben mindössze annyi feladatod lesz, hogy a legjobb tudásod szerint irányítsd és landoltasd felülnézetből a különféle típusú és méretű repülőgépeket, miközben tengernyi akadály veszélyezteti majd az utadat.

App Store:

Adventure To Fate : Quest To The Future: váratlanul teljesen ingyenessé vált az App Store kínálatában a TouchMint által fejlesztett, a klasszikus japán szerepjátékok élményét pixeles retro grafikával táltaló Adventure To Fate : Quest To The Future, amelyben egy meglepően múltidéző és összetett élmény vár ránk.

Siralim 2: szintén retro szerepjáték, ellenben csak 2 dolláros áron szerezhető be - 5 dollárról leárazva - a Thylacine Studios legutóbbi alkotása, amelyben félelmetes szörnyek, összetett játékmechanika, és az RPG-ktől megszokott játékmenet várja a játékosokat.

Hoopa City 2: ha gyermekünknek keresnénk egy jó kis mobiljátékot, most féláron húzhatjuk be magunknak az App Store-ról a Hoopa City 2-t, amelyben vicces vízilovak oldalán építhetünk fel és irányíthatunk majd akár egy egész várost.
2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Repülőssel (planes control) vigyázzatok, mert nagy kamu az egész. Tömve van reklámmal, és nem a fizetős verziót tették ingyenessé, hanem ez valami demoféle. Nagyon ****.

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Planes Control behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre