Napiapp ajánló (2017. január 23.)

2017. január 23.
5.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Need for Speed Most Wanted: egy rövid ideig ismét alapos leárazáson esett át a Need for Speed Most Wanted, avagy az Electronic Arts nagyszerű versenyjátéka, amelyet néhány napig most 125 forint ellenében bárki letölthet magának, ezért az összegért pedig mondhatni ajándék ez a nagyszerű autós cím.

I am Bread: miután minden egyes platformon összességében elérte az egymilliós letöltést, a Bossa Studios csapata a hétvégén 699 forintra leárazta I am Bread című kenyérszimulátorát, amelyben egy kenyér életét ismerhetjük meg, és mivel az akció eredetileg csak hétvégére szólt - de nálunk még mindig elérhető - ezért érdemes lehet sietni vele.

Princess Isabella: 50 százalékkal olcsóbban, 699 forintért kínálja az Izabella hercegnő varázslatos és izgalmas kalandjait garantáló mobiljátékát az Artifex Mundi, amelyben sárkányok, varázslat, misztikum és megoldandó fejtörők egész sorozata vár majd ránk.

App Store:

Alien Apocalypse X: 5 dollár helyett teljesen ingyen letölthetővé vált Alessandro Avigni apokaliptikus mobiljátéka az App Store kínálatából, amelyben Rambo-szerű főhősünk oldalán egyetlen feladatunk lesz a külső nézetes akciók alatt: elpusztítani az idegeneket!

Deadly Moto Racing: szintén 5 dollár helyett lett ingyenes az App Store-on Alessandro egy másik mobiljátéka, a Deadly Moto Racing, amelyben egy vad motorossal kell száguldanunk a veszélyes sztrádán, miközben feladatokat teljesíthetünk, harcolhatunk, gyűjtögethetünk és a többi.

Zombies After Me!: a Zombies After Me! szintén Alessandro Avigni alkotása, és szintén ingyenessé vált egy rövid időre az App Store-on, középpontjában egy zombi-apokalipszissel és egy felbőszült fiatallal, aki elhatározza, hogy a mi segítségünkkel megszabadítja a várost a hörgő-morgó teremtmények sokaságától.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 10 hónapja és 8 napja

Basszus Need for Speedet megvettem teljes áron még régebben. szomorú smiley

válasz erre