Napiapp ajánló (2017. január 27.)

2017. január 27.
5.5401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hero Siege: Pocket Edition: 90 százalékkal olcsóbban, mindössze 299 forintért szerezhető be most rövid ideig a Google Play kínálatából a Steamen már egymillió példányban elkelt Hero Siege, amely a klasszikus hack and slash sajátosságokat egy rogulike RPG elemeivel vegyítve eredményezett egy nagyszerű mobiljátékot.

Talisman: The Horus Heresy: szintén leárazásban van a napokban a Games Workshop által megálmodott Warhammer 40K univerzum által ihletett Talisman: The Horus Heresy - és egyébként a sima Talisman is -, amit 459 forintért behúzhatunk, cserébe pedig megismerhetjük ezt a különleges sci-fi világot egy minden eddiginél tartalmasabb digitális társasjátékban is.

In Between: 70 százalékkal olcsóbb lett, ezáltal 309 forintért illeszthető a gyűjteményünkbe a Headup Games nagyszerű platformere, avagy az In Between, amely kiváló sztorija, sajátos grafikája és több mint 60 fejtörője miatt rengeteg díjat bezsebelt már az évek során.

App Store:

Don't Starve: Pocket Edition: a megszokott 5 dolláros árcédula helyett egy rövid ideig most mindössze 3 dollárért illeszthető a gyűjteményünkbe az App Store-ról a Klei Entertainment nagyszerű túlélő játékaként megismert Don't Starve mobilos változata, amely világszerte már milliók szívét hódította meg.

A Day In The Woods: átmenetileg ingyenes lett az App Store-on a Spil Games alternatív Piroska és a farkas sztoriját elmesélő A Day In The Woods is, amelyben 60 trükkös pályán kell átverekednünk magunkat fejtörőkkel és harcokkal tarkítva, hogy végül Piroskaként eljussunk célunkig, avagy a nagymama házához.

Mosaic: 3 dollár helyett most mindössze 99 centért szerezhető be az App Store kínálatából a Mosaic, avagy az egyik legklasszikusabb és legszínesebb társasjáték digitalizált változata, amely időtlen és határtalan szórakozást képes garantálni bárkinek - pláne aprópénzért.
nincs még hozzászólás