Napiapp ajánló (2017. január 4.)

2017. január 04.
6.9391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

TA: Little Red Riding Hood: 25 százalékkal olcsóbban kínálja a legendás Piroska és a farkas történetet alaposan kiforgató mobiljátékát a Play Áruházban az AppGames csapata, aminek részeként 499 forint ellenében ismerhetjük meg a kis vörös ruhás lányka különös erdei kalandját.

Haunted Hotel: Death: 40 százalékkal lett olcsóbb a Big Fish Games műhelyéből származó Haunted Hotel: Death című kalandjáték a Play Áruházban, így 1099 forint ellenében most mi is megtapasztalhatjuk a kalandos rettegést egy elátkozott és szellemek járta hotelben.

Futsal Freekick: mindenkinek ingyen letölthetővé vált egy rövid ideig az AdMo's Studio által készített Futsal Freekick, amely focis mobiljátékként a futsal örömeibe igyekszik bevezetni a játékosokat - 99 cent helyett most ingyen.

App Store:

Fractal Space: az újév alkalmából egy nagyon rövid ideig ingyenessé vált az App Store kínálatában a Fractal Space, avagy Charles Bernardogg űrkalandja, amelyben különleges sci-fi világokban harcolhatunk és ügyeskedhetünk. A letöltéssel nem árt sietni, mert csak pár óráig él az ingyenesség!

Mutant Mudds: a megszokott 5 dolláros árcédula helyett most mindössze 3 dollár ellenében szerezhetik be maguknak a rajongók az App Store kínálatából a Mutant Mudds című mobiljátékot, amely klasszikus platformerként lehetőséget biztosít néhány mutáns kiirtására és az ügyeskedésre egyaránt.

Castle Raid 2: 3 dollár helyett 99 centért már a gyűjteményünkbe illeszthető a várépítős és vármenedzselős stratégiák kedvelőinek szánt Castle Raid 2, amelyben változatos egységek, intenzív csaták és multiplayer mód is vár ránk egy csodálatos fantáziavilág mellett.
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Piroska és a farkas 500-ért nagyon jópofa! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nem erőltette meg magát egyik áruház sem... wtf smiley

válasz erre