Napiapp ajánló (2017. január 6.)

2017. január 06.
6.6541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Card City Nights: egy 50 százalékos leárazást követően mindössze 229 forintért gyűjthető be a Ludosity mobiljátéka a Play Áruhából, amelyben a szokványos kártyagyűjtős címekkel együtt ezúttal egy vaskos egyjátékos kalandban élhetjük át a kártya alapú, körökre osztott és egyben taktikai csatározásokat.

Mystery: Three Guardians: 40 százalékkal lett olcsóbb a Big Fish Games által készített Mystery: Three Guardians, amely a klasszikus kalandjátékok vonalán haladva egy izgalmas és misztikus történettel, rejtélyekkel és fejtörőkkel igyekszik elkápráztatni minket 1099 forintos áron.

Garden Gnome Carnage: ingyenessé vált egy rövid időre a Google Play kínálatában a Garden Gnome Carnage, amely egy faék egyszerűségével csak annyit követel tőlünk, hogy pusztítsunk el annyi kerti törpét a képernyőn, amennyit csak tudunk.

App Store:

SteamWorld Heist: 10 dollár helyett most mindössze 7-ért illeszthetjük gyűjteményünkbe az utóbbi évek egyik legjobb mobilos akció-platformereként számon tartott SteamWorld Heist-ot, amelyben egy erősen cyberpunk és sci-fi hatású kalandban harcolhatunk egy nagyot.

The Journey Down: Chapter One: egy rövid ideig ingyenes lett az App Store-on a SkyGoblin nagyszerű epizodikus kalandjának bemutatkozó része, amelyben egy hihetetlenül sajátos és izgalmas sztorit ismerhetünk meg, leginkább a Telltale kalandjainak sajátosságaival a középpontban.

BANG! the Official Video Game: szintén ingyenes lett egy rövid időre az App Store keretein belül minden idők egyik legjobb western stílusú társasjátékának mobilos változata, amelyben izgalmas mini-játékok révén képzelhetjük majd magunkat a vadnyugat legtökösebb legényének.
1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ez a Garden Gnome Carnage hatalmas, ment is fel röhögő smiley

válasz erre